Ögonfransförlängning > Lim

Ögonfransförlängning Lim

Ögonfransförlängnings Lim är en viktigaste del av procedur och den som måste väljas noggrant. Eftersom kunderna har högsta prioritet, säkerställer vi på Ashta att alla våra lim kommer från kända, pålitliga tillverkare. Vi anser det som vårt ansvar att försäkra att vi erbjuder kvalitetsprodukter som är säkra att använda på ögon. Baserade på teknikers kvalifikation och kundens behov finns det flera lim med olika egenskaper.Ögonfransförlängnins Lim har en optimal hållbarhet i ca. 6 månader. För att förlänga hållbarheten rekommenderar vi att förvara limmet svalt (använd kylskåp). Om limmet förvaras i kylskåpet, vänta ca 1 timme före det används. Öppnad lim kommer att behålla sina egenskaper i 3-6 månader. Förvara det väl tillslutet i en Magic Pack, i sval, torr plats..


Art.nr: EG08
Lim Lukt Neutraliseringsmedel
Spara inte på din hälsa! Lägg maximal insats för att minska risken för allergireaktion med Glue Odor Neutralizer!
Lim Lukt Neutralizer absorberar skadliga ämnen säsom formaldehyd och andra skadliga ämnen. Skyddar frans teknikern och kund från lim allergier genom att neutralisera skadliga kemikalier i luften. Speciellt utformad för människor som har känsliga ögon. Inlkuderade phytoncide steriliserar bakterier på ögonfransförlöngnings applikatorer.
Patenterad med No.Europe # 0 401 140B1
Hur du använder:
- Under proceduren: Spray 2-3 gånger på bomullstuss och placera den nära limmet innan proceduren. Kan också sprayas på lim bricka innan du håller ut lim på den.
- För sterilisering: Spray lämplig mängd på applikatorer och rengör det.

40 st Excellent Absorberande bomull ingår.

60ml


Pris: 144.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: EG07
Magic Pack för Lim
Förvara ditt Lim i Magic Pack.
The Magic Pack förhindrar att lim egenskaper försämras när det exponeras för luft och ger limmet längre hållbarhetstid. Det håller också viskositeten och limning kraft bättre för applikation. Det rekommenderas att använda Magic Pack om du vill få det bästa resultatet.

Efter användning av lim, ta bort lim rester på munstycket helt och lägg det i Magic Pack med silikagel. Ta bort luft från Magic Pack innan du stänger den.
Förvara den på ett torrt och svalt ställe.

Pris/1stk


Pris: 44.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP