Infektionskontroll > Desinfektion och Rengöring

Desinfektions-och rengöringsmedel för professionella skönhetssalonger och tatueringsstudior.

Varje skönhetsartist är medveten om hur viktigt det är att sterilisera och desinficera sina verktyg. Varje verktyg måste genomgå sterilisering och fullständig rengöring. Som leverantörer av skönhetsprodukter förstår vi ansvaret för sterila verktyg och därmed erbjuder vi på Ashta desinfektions och rengöringsvätskor för verktyg och arbetsområde.

Vi tillhandahåller professionellt desinfektionsmedel som säkerställer ren arbetsmiljö och skyddar mot bakterier som orsakar sjukdomar. Dessa produkter kommer från välrenommerade tilverkare och speciellt producerat för att passa till ett stort antal användare för skydd mot bakterier.

Så ta en titt på ett urval av desinfektions- och sanitiseringsprodukter för din professionell användning, hos oss på Ashta webbutik.


Art.nr: ICD01
Dettol - Antiseptisk Medel
Dettol Liquid innehåller Klorxylenol. Det dödar bakterier och ger skydd mot mikrober som kan orsaka infektioner och sjukdom.

Använd utspätt antiseptiska sårrengöring för skärsår, skrubbsår, bett och stick.

Används i stor utsträckning av många Tattoo Artister som Antiseptiska tinktur och medel for Stencil applikation.

Tillgängliga storlekar: 250 ml, 500ml, 750ml, 1L


Tillgängliga storlekar: 250 ml, 500ml, 750ml.
Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
250ml 65.00
500ml 96.00
750ml 150.00
Art.nr: ICCD02
Grönsåpa
Cosco tinktur av Grönsåpa är en naturlig tvål gjord av rena vegetabiliska oljor, lavendel olja och glycerin. Medisinsk kvalite rengöringsmedel, Grönsåpa är helt biologiskt nedbrytbar och miljövänlig.
Traditionellt använt för hud förberedelse för både Tattoo och Piercing samt för rengöring av instrument och apparater före sterilisering.
Använd Grönsåpa före, under och efter tatuering processen för att rengöra och desinfektera området som tatueras. Används också som Stencil applikations medel.

Storlek: 480 ml


Storlek: 480 ml


Pris: 116.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP