Infektionskontroll > Förbrukningsartiklar

Engångsskyddskläder och tillbehörVi på Ashta erbjuder engångsartiklar inom skönhetsindustrin. Du kan bläddra igenom kategorin nedan för att se vårt sortiment av engångsförkläden, ansiktsmasker, ärmar osv. Oavsett vad dina krav är, är vi här för att hjälpa dig med det som du behöver för din studio, spa eller skönhetssalong.Engångskläder riktar sig till ett antal yrken. Tillverkade av hög kvalitet, garanterar de överlägsen skydd, komfort och hållbarhet. Utformad för att ge enastående mjukhet, andningsförmåga och gott skydd, används dessa engångsartiklar i varierande tillämpningar i skönhets- och kosmetikindustrin.Om det ett spa, en kosmetisk klinik eller en salong, håll det alltid ren och säker från skadliga föroreningar med dessa pålitliga engångsskyddade och kostnadseffektiva skyddskläder. Att vara det föredragna valet av våra kunder i flera år kan vi idag säga att vi har nöjt vår kunds behov med våra produkter. Bläddra ner för att se dessa hygieniska disponibla kläder till ditt företag.


Art.nr: I-1
Engångs förkläde
Engångsförkläde med halsåppning och två band.

Material: polyeten

Storlek: 75cm x 110cm

Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
1stk 3.00
100stk 100.00
Art.nr: I-2
Engångs Armskydd
Det rekommenderas att täcka armarna medan du tatuerar särskilt om du har några skärsår eller sår på armarna.

Material: PE

Storlek: 40cm x 20cm

100 stk

Pris: 20.00 SEK
Art.nr: I-3
Tungspatel
Trä tungspatel används under Piercing, Tatuering och Permanent Makeup procedur (för att ta ut en dos av vaselin eller andra krämiga substanser från deras behållare för vidare användning), för vaxning procedur m.m

Pris för 1box; 100st tungspatlar / box


Pris: 56.00 SEK
Art.nr: I-4
Plast pincett
Använd pincett när du behöver att plocka upp något föremål för att behålla ren status och eliminera bakteriell överföring.
Använd denna pincett till exempel för att plocka upp rengörings servetter från behållaren, smycken, vid arbete med precisionshantering utan metallkontakt etc.

Pris for 1stk; 1stk pincett/påse


Pris: 6.00 SEK
Art.nr: I-5
Engångs Tatuerings Maskin överdrag
Skydda din maskin under tatueringen så att fägr och blod inte kommer på den. Det minskar korskontaminerings risken. Också , kom ihåg att Tatuerings maskinen måste alltid rengöras med ett lämpligt medel före och efter tatuering .

Storlek: 130mm x130mm

250stk/låda


Pris: 100.00 SEK
Art.nr: I-6
Engångs Clip Cord överdrag
Skjut clip cord in i överdrag lätt och snabbt.

50 eller 100 stk enskilda clip cord/påse

Längd: 50cm
Bredd: 5cm
Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
50 stk 58.00
250 stk 182.00
BACK TO TOP