Permanent Makeup > Färger/Pigmenten > Grace Pigment

Grace Pigment är formulerade i enlighet med de godkända MHRA-, CTPA- och EC-färgämnena och andra ingredienser för att producera säkra pigmenten som används i Permanent Makeup-industrin.Grace färger fungerar med både manuella verktyg och maskiner, alla tekniker och nålar. Grace pigment har koncentrerad konsistens vilket resulterar i rika och hållbara färger efter läkning. De torkar inte för snabbt, inte för tjocka eller för tunna och ger fantastiska resultat. Testat och godkänt av många Permanent Makeup artister över hela världen. Grace Pigment är certifierade veganska och testas aldrig på djur.Även om vi försökte vårt bästa för att visa de verkliga pigments tonerna, är de inte en exakt bild av färgerna på webbplatsen.MSDS finns tillgängliga på begäran.


Art.nr: PPG02
Grace Black Micro Pigment
Black Micro Pigment används för mjuk svart eyeliner och förbättring av franslinje som passar för alla hud typer. Kommer att ge dramatisk kontrast mot ljusa ögonfärger.

15ml

Pris: 280.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PPG03
Grace BLACK COFFEE Micro pigment
Rik mediumbrun färg, lite mörkare och kallare än Light Coffee. Ljusa upp med Smoky Gray, Light Coffee, Khaki. Mörkna med Deep Coffee eller Black Brown. Använd Bronze, Orange Coffee för att lägga till lite värme.

15ml

Pris: 280.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PPG04
Grace BRONZE Micro Pigment
En ljus varm blond färg. Kan användas direkt för kalla hudtyper. Droppe av Yellow eller Red Orange kommer att ge färgen mer värme.

15ml

Pris: 280.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PPG05
Grace BROWN COFFEE Micro Pigment
En mörkbrun ögonbrynsfärg. Ljusa upp med Smoky Gray eller Bronze. Blanda med Bronze, Yellow för att ljusa upp och lägg till värme. Mörkna med Black Brown.

15ml

Pris: 280.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PPG06
Grace CHOCOLATE Micro Pigment
En rik mediumbrun ögonbrynsfärg. Detta är en populär bryns färg som resulterar i en vacker naturlig ton när den läker.

15ml

Pris: 280.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PPG01
Grace BLACK BROWN Micro Pigment
Mörk svartbrun färg. Detta är en kall tonfärg och kan läka till en rik svart eller svart brun. För att förhindra aska ton, lägg till Bronze, Orange eller Orange Coffee speciellt för kalla hudtyper. Black Brown kan också användas för en mörkbrun eyelinerfärg och även andra färger mörkare.

15ml

Pris: 280.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP