Permanent Makeup > Färger/Pigmenten > Grace Pigment

Grace Pigment är formulerade i enlighet med de godkända MHRA-, CTPA- och EC-färgämnena och andra ingredienser för att producera säkra pigmenten som används i Permanent Makeup-industrin.Grace färger fungerar med både manuella verktyg och maskiner, alla tekniker och nålar. Grace pigment har koncentrerad konsistens vilket resulterar i rika och hållbara färger efter läkning. De torkar inte för snabbt, inte för tjocka eller för tunna och ger fantastiska resultat. Testat och godkänt av många Permanent Makeup artister över hela världen. Grace Pigment är certifierade veganska och testas aldrig på djur. Även om vi försökte vårt bästa för att visa de verkliga pigments tonerna, är de inte en exakt bild av färgerna på webbplatsen.MSDS finns tillgängliga på begäran.Tillverkad i England


Art.nr: P-25-1
Grace Black Micro Pigment
Black Micro Pigment används för mjuk svart eyeliner och förbättring av franslinje som passar för alla hud typer. Kommer att ge dramatisk kontrast mot ljusa ögonfärger.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-2
Grace BLACK COFFEE Micro pigment
Rik mediumbrun färg, lite mörkare och kallare än Light Coffee. Ljusa upp med Smoky Gray, Light Coffee, Khaki. Mörkna med Deep Coffee eller Black Brown. Använd Bronze, Orange Coffee för att lägga till lite värme.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-3
Grace BRONZE Micro Pigment
En ljus varm blond färg. Kan användas direkt för kalla hudtyper. Droppe av Yellow eller Red Orange kommer att ge färgen mer värme.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-4
Grace BROWN COFFEE Micro Pigment
En mörkbrun ögonbrynsfärg. Ljusa upp med Smoky Gray eller Bronze. Blanda med Bronze, Yellow för att ljusa upp och lägg till värme. Mörkna med Black Brown.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-5
Grace CHOCOLATE Micro Pigment
En rik mediumbrun ögonbrynsfärg. Detta är en populär bryns färg som resulterar i en vacker naturlig ton när den läker.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-6
Grace DEEP COFFEE Micro Pigment
En kall mörkbrun ögonbrynsfärg. Ljusa upp med Bronze, Light Coffee eller Smoky Gray. För varmare ton, blanda med Orange Coffee, Bronze. Mörkna med Black Brown.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-7
Grace GRAY Micro Pigment
En mörk rökig-brun med en kolbas - kall, gråbrun färg. Kan läka i mörkare och kall färg på vissa hudtyper och med olika tekniker. Gray eller Gray blandat med Gray Coffee är vackra toner för många asiatiska hudtyper. Ljusa upp med Bronze, Light Coffee eller Smoky Gray. Lägg till Black Brown för mörkare toner.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-9
Grace GREEN COFFEE Micro Pigment
Neutraliserar oranga, röda och rosa ögonbryn. Välj Green Coffee för mörkare hudtyp med mörkare hår eller för mörkare resultat. För den ljusare hudtypen med ljust hår eller ljusare resultat tillsätt lite Yellow. Green Coffee kan tillsättas till alla bryn färger som har en orange eller röd bas för att minska det varma inflytandet.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-10
Grace KHAKI Micro Pigment
En välbalanserad vacker brynfärg för de flesta hudtyper när man vill ha en medium-brun färg. Lägg till Orange Coffee / Orange Red för mörka, röd-blåa bryn. Ljusa upp med Latte Coffee. Mörkna med Deep Coffee, Gray Coffee eller Black Brown.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-11
Grace LATTE COFFEE Micro Pigment
En välbalanserad medelblond bryn färg. Kan göras mörkare med Khaki, Smoky Gray, Deep Coffee. Tillsätt Bronze för extra värme.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-12
Grace LIGHT COFFEE Micro Pigment
Rik medium-brun ögonbrynsfärg. Kan ljusas upp med Latte Coffee. Mörkare med Gray Coffee, Brown Coffee. Tillsätt Orange Coffee för att värma upp för kallare hudtoner men undvik att använda på klienter med rosa eller rödaktig hud. Vackert blandas med Bronze, Cocolate.

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-13
Grace MEDIUM BROWN Micro Pigment
Mörk till medium brun färg. Gör mörkare med Gray Coffee, Brown Coffee. Ljusare med Latte Coffee. Bronze tillför värme.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-14
Grace SMOKY GRAY Micro Pigment
En välbalanserad medium brun, kall ögonbrynsfärg. För att lägga till värme använder du Bronze. För att göra mörkare tillsätt Gray, Deep Coffee.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-15
Grace WHITE Micro Pigment
Används för att Ljusa upp läppfärger (använd med försiktighet!). Används även i hudtonkamouflagepigment för att uppnå den mest korrekta matchningen till klientens hudfärg. Använd den inte ensam för kamouflage !!

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-16
Grace BLACK BROWN Micro Pigment
Mörk svartbrun färg. Detta är en kall tonfärg och kan läka till en rik svart eller svart brun. För att förhindra aska ton, lägg till Bronze, Orange eller Orange Coffee speciellt för kalla hudtyper. Black Brown kan också användas för en mörkbrun eyelinerfärg och även andra färger mörkare.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-17
Grace RUBY RED Micro Pigment
Grace RUBY RED Micro Pigment

En intensiv mörkröd färg för olika hudtoner, från ljus till mörk. För att behålla ljusstyrkan, lägg till Orange på mörkare hudtoner.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-18
Grace BARBIE PINK Micro Pigment
Resultaten efter läkning är äkta rosa färg. Går att blanda med andra rosa färgar för olika nyanser. Blanda med CRIMSON för att minska blekning med tiden.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-19
Grace CHERRY Micro Pigment
Grace CHERRY Micro Pigment

Röd färg med lite värme. Blanda med Skin Tone för att få mjukare, naturlig läpp färg eller andra pigment för att matcha kundens behov.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-20
Grace CRIMSON Micro Pigment
Grace CRIMSON Micro Pigment

En Riktig röd färg för läpparna. För mörkare hudtoner kan du tillsätta lite Orange. Lägg till Orange Coffee för mörkare röda jordtoner.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-21
Grace PEACH RED Micro Pigment
Grace PEACH RED Micro Pigment

En röd färg som används för att skapa en naturlig läpplinje eller full lips.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-22
Grace PEONY RED Micro Pigment
Grace PEONY RED Micro Pigment

En vinröd läppfärg. Tillsätt Crimson för att förhindra att det slår till blått på mörkare hudtoner.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-23
Grace ORANGE RED Micro Pigment
Grace ORANGE RED Micro Pigment

En vanlig orange färg. Kan användas ensam eller för blandning med mörkare nyanser.
Blanda i Orange Red för att neutralisera mörkare toner av blått och grått på läppar och ögonbryn. Ju mörkare hudton, desto mer Orange Red behöver du tillsätta. För blå ögonbrynskorrigering är det mer lämpligt att späda färg med 10-15 droppar destillerat vatten. Tillsätt i Black Pigment för att förhindra att eyeliner blir blått.


15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-24
Grace ORANGE COFFEE Micro Pigment
Grace ORANGE COFFEE Micro Pigment

Den här färgen kan användas på många sätt. Som enbart läppfärg, i blandning med andra färgar för ögonbryn, kamouflagering eller läppar. Du kan blanda med alla röda eller bruna färger för att matcha hudtonen eller skapa helt nya färger.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-25
Grace MAGICAL PINK Micro Pigment
Magical Pink används mest i blandning med andra pigment för att täcka över små misstag och vid kamouflagering, men inte ensam. För att matcha de olika hudtonerna kan du blanda med andra pigment. blanda med Skin Tone, Orange Coffee eller Latte Coffee för att mörkna och matcha kundens hudfärg.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-26
Grace SKIN TONE Micro Pigment
Grace SKIN TONE Micro Pigment

Skin Tone används mest i blandning med andra pigment för att täcka över små misstag och vid kamouflagering, men inte ensam. För att matcha de olika hudtonerna kan du blanda med andra pigment. Späd med vatten för att få ljusare eller blanda med Magic Pink, Orange Coffee eller Latte Coffee för att mörkna och matcha kundens hudfärg.

15ml

Pris: 280.00 SEK
Art.nr: P-25-27
Grace YELLOW Micro Pigment
Grace YELLOW Micro Pigment

YELLOW blandas vanligtvis med ögonbryns färger för att göra dem ljusare. Neutraliserar också toner av rosa eller lila när du tillsätter i ögonbrynsfärgerna.

15ml

Pris: 280.00 SEK
BACK TO TOP