Permanent Makeup > Nålar > Hand Method nålar

Klassisk Hand Metod nålar för säkra PMU-procedurer

Permanent MakeUp hand metod ( Microblading) är väldigt mildt metod för pigmentimplantation i hudens hudlager. Detta är den säkraste och enklaste metoden för PMU med bättre kontroll och snabbare läkning  som resulterar i ett mycket naturligt utseende som kräver mindre touch-ups. Microblading nålar är lämpliga för arbete för att fylla behandlingsområdet med pigment, skuggning samt att göra linjer. Till exempel kan du använda dessa handmetoder nålar för att fylla ögonbryn och även smidig övergång för halvlipsproceduren, skapa hårstrån osv.

Asha har en bred samling av nålar for microblading som kommer i varierande storlekar, funktioner för olika förfaranden och tekniker. Medan några av dessa nålar har en lite bredare konfiguration, perfekt för att fylla på medelstora bryn, eyeliner och ärr, där finns andra nålar med raklinjekonfiguration med en horisontell snedning som är perfekta för att skapa extra fina linjer. Så vi föreslår dig att bläddra igenom vår sida för att lära mer om dessa nålar och därmed köpa de som passar dina behov.


Art.nr: PNH11
16point U-Flat ( hand method )
16point U-Flat Permanent Make Up nål för alla typer av behandlingar.

Pris: 8.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PHN13
18 point U-Flat ( hand method )
18 point U-Flat Permanent Make Up nål för alla typer av behandlingar.

Pris: 8.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PHN12
21point U-Flat ( hand method )
21point U-Flat Permanent Make Up nål för alla typer av behandlingar.

Pris: 8.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH07
7-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 7-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på extra fin lipliner och riktlinjer.

1stk


Pris: 7.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH08
9-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 9-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på extra fin lipliner och riktlinjer.

1stk


Pris: 7.20 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH01
11-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 11-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på extra fin lipliner och riktlinjer.

1stk


Pris: 8.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH03
14-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 14-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på medelstora ögonbryn, eyeliner och ärr.

1stk


Pris: 8.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH04
15-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 15-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på smala ögonbryn, suddig eyeliner och ärr.

1stk


Pris: 8.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH09
17-Point Flat hand ( hand method )
Denna nål har en 17-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på ögonbryn, läppar, suddig eyeliner och ärr.


Pris: 8.60 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP