Permanent Makeup > Nålar > Hand Method nålar

Permanent Make up Hand metod är mycket skonsamt sätt att implantera pigment i dermallagret av huden. Denna säkra och enkla metod resulterar i mycket naturliga looken av permanent make up. Permanent Make Up nålar för hand metod spesielt utformad för att ge maximal komfort (mindre smärta och svullnad), fullständig kontroll, snabbare läkning och lite eller inga touchups.Alla Hand metod nålar passar för att fylla behandlingsområdet med pigment, som resulterar i mjuk naturlig look. Till exempel, fylla ögonbryns gles område, bryns bas vid 3D teknik, mjuk övergång vid halvlips procedur osv.


Art.nr: PNH11
16point U-Flat ( hand method )
16point U-Flat Permanent Make Up nål för alla typer av behandlingar.

Pris: 9.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PHN13
18 point U-Flat ( hand method )
18 point U-Flat Permanent Make Up nål för alla typer av behandlingar.

Pris: 9.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PHN12
21point U-Flat ( hand method )
21point U-Flat Permanent Make Up nål för alla typer av behandlingar.

Pris: 10.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH07
7-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 7-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på extra fin lipliner och riktlinjer.

1stk


Pris: 8.80 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH08
9-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 9-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på extra fin lipliner och riktlinjer.

1stk


Pris: 8.80 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH01
11-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 11-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på extra fin lipliner och riktlinjer.

1stk


Pris: 8.80 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH05
12-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 12-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på medelstora ögonbryn, eyeliner och ärr. Lite bredare konfiguration. 1stk


Pris: 8.80 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH03
14-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 14-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på medelstora ögonbryn, eyeliner och ärr.

1stk


Pris: 8.80 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH04
15-Point Flat ( hand method )
Denna nål har en 15-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på smala ögonbryn, suddig eyeliner och ärr.

1stk


Pris: 9.60 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PNH09
17-Point Flat hand ( hand method )
Denna nål har en 17-point rak konfiguration med en horisontell vinkling. Perfekt för att fylla på ögonbryn, läppar, suddig eyeliner och ärr.


Pris: 9.60 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP