Tatuering > Power Supply

Digitala nätaggregat för smidig tatueringsarbeteLetar du efter ett ny tatuering strömförsörjning för din professionella studio? Tja, det finns massor av strömförsörjningssystem som du kan välja att använda. Men varje strömförsörjningsagregat erbjuder samma sak: ett kontrollerat flöde av el från det bifogade systemet till tatueringsmaskin. Detta möjliggör en mycket smidigare process av tatuering än det som görs för hand. Vi på Ashta har en samling av tatuering strömförsörjning som kan passa din budget och krav. Enheterna kommer i ett komplett utbud av digitala tatueringsaggregat, som levereras med clip cord, nätsladd och fotpedal. De har alla funktioner som krävs för att du enkelt ska kunna använda din tatueringsmaskin utan problem och  fokusera dig på dina konstverk utan att behöva oroa dig för din tatueringsmaskin funktionalitet. Allt från digitala LCD- och LED-nätaggregat till uppladdningsbara trådlösa nätaggregat har vi allt du kan välja mellan.


Art.nr: T-120
Laddningsbart Power Supply med trLaddningsbart Power Supply med trådløs Fotpedal
Professionell fotpedal är tillverkad i kraftig, polerat rostfritt st l och har en halkfri gummi dyna för komfort. Stor 360 graders pedal har kontinuerligt läge, trycka på och av funktion.

Det uppladdningsbara batteriet i nätaggregatet ger konstant effekt även utan eluttag. Fotpedalen använder ett 9 V alkaliskt batteri och det kan kopplas in om batteriet tar slut.

* Varar under 8 timmar
* Ingång AC: 100V-240V,
* Utgång: 1-16V
* Trådlös räckvidd ca. 50 meter.

Inkluderar:
Laddningsbara Power Supply
Trådlös Fotpedal
Nätsladd


Pris: 700.00 SEK
Art.nr: T-123
Mini Tatuerings Power Supply
Detta nya mini LED-tatuering Power Supply med liten Aluminium skal är lätt och stabil i storlek av en cigarr ask. Skapad med elit teknik.
Den är tillämplig för alla typer av tatuerings maskiner.

Ingång : 100-240VAC 50/60Hz
Ingångs Ström: 1.5A
Utgång : 0-18 VDC ± 2% (kan ställas inom intervallet)
Utgångs Ström: 1.5A

Storlek: L 8cm x W 7cm x H 2.4cm

Power Supply levereras med elkabel

Netto Vikt: 150g


Pris: 400.00 SEK
BACK TO TOP