Hud & Kropp > Naturliga Perfymoljor

NATURLIGA Parfymoljor är namnet på de doftande oljorna tillverkade av extrakt av blommor, örter, träd, osv .. De är renaste alkoholfria dofter och mest varaktiga parfymer. Var och en av dessa dofter är ett konstverk. Vissa blandningar liknar de naturligt förekommande dofter säsom Ros, Jasmine, eller sandelträ, medan andra dofter är enskilda konstverk, en vacker skapelse av en parfymör.NATURLIG INDISK Parfymolja gjord från blomblad destillerade i vatten med användning av låg värme och tryck. Vissa oljor innehåller även exotiska typer av trä, kryddor och hartser. Under flera veckor, ångan som innehåller doftoljor uppsamlas i en behållare med mild sandelträ olja. Där oljorna smälter samman tills sandelträ är helt mättad med doften av blommorna. I parfymeri konsten används sandelträ olja som en bas eller bindemedel. Den binder seg med doft olja molekylerna och låter deras subtiliteter att utvecklas. Parfume olja med sandal bas håller sig längre än bara blom olja av sig själv. Sandelträ baserad attar faktiskt blir bättre med åren. Du kan inte hitta en mer naturlig parfym än en sann NATURLIG parfymolja!LÄKNING MED DOFTER Den dagliga användningen av rena växtbaserade parfymer producerar mild eufori och fredliga känslor. I ayurvedisk medicin produktionen av växtbaserade parfymer är en gammal konst och vetenskap som har förts vidare i hundratals år. Det är terapeutiskt viktigt att applicera olja direkt på huden: handledspulspunkter, Chakran eller Marma punkter, i tredje ögat, över hjärtat (anahata chakra) bakom öronen eller under hår linjen för att tillåta oljan att absorberas fullt in i huden och varsamt och subtilt omge kroppen. Växtbaserade parfymers aromatiska effekter är rogivande, lugnande, andningen, hjärtat och nervsystemet reglerande.ANVÄNDNING: Naturlig Parfym Olja för din kropp. Du kan använda oljan även i Aromalampor och badvattnet och du kan blanda parfym olja med en bas Olja som t.ex mandel eller aprikosolja. Parfymoljor också används i hud /hår produkter.


Art.nr: SPO01
Mogra parfymolja
Mogra parfymolja har fængslande doft av jasmin i en sandelträ bas. Mogra används i stor utsträckning i parfymeri. Den kan också användas för att dofta exotiska skönhetsvårdande produkter eller en parfymolja.

10ml


Pris: 100.00 SEK
Art.nr: SPO03
Sandelträ parfymolja
Sandelträ parfymolja framställs från den renaste sandelträolja. Känd för sin exotiska doft, medicinsk värde och religiös betydelse, är den mycket populärt. Sandelträ parfymolja används i en mängd av olika ändamål säsom aromaterapi, örtmedicin, kosmetika, parfymer osv

10ml


Pris: 120.00 SEK
Art.nr: SPO04
Hina parfymolja
Processen för att göra Hina parfymolja är mycket mer sofistikerade och kräver ett stort antal andra åtgärder som så många som sextio naturliga ingredienser ingår in i dess produktion som sker under ett par månader
Hina är en blandning av de parfymer som är framställda av naturliga örter, kryddor och hartser. Med sin rik musky doft och sandelträ basolja erbjuder Hina en orientalisk not.

10ml


Pris: 120.00 SEK
Art.nr: SPO05
Musk Amber parfymolja (vit mysk)
Musk Amber parfymolja är en av de mest populära dofter. Denna parfymoljan har blandats för att ge en mjuk och musky övertone. Den också känd för sin afrodisiak egenskap.

10ml


Pris: 115.00 SEK
Art.nr: SPO06
Night Queen parfymolja
Night Queen blomma från Nilgiri fjäl i södra Indien skårdas på natten. Söt doft av blommorna, säger folk, lockar kobror!
Night Queen är ett härligt komplex och mästerlig blommig doft. Citrus-pion-persika och jordnära kombination med en aromatisk överenskommelse som är lysande glad och lyxigt.

10ml


Pris: 100.00 SEK
Art.nr: SPO08
Krishna Priya Parfymolja
Krishna Priya Parfym olja är en blandning av de parfymer som framställts från blommor, kryddor och aromatiska hartser. Med sin rik blom-jord-kryddig doft med sandelträ som basolja är Krishna Priya en av de mest populära dofter.

10ml


Pris: 116.00 SEK
Art.nr: SPO09
Kaliya Krishna parfymolja
Kaliya Krishna parfymolja känd för sin mjuk feminin doft gjord av ett antal av blom dofter.

10ml


Pris: 116.00 SEK
Art.nr: SP10
Vanilj parfymolja
Vanilla som har sitt ursprung i Mexico, en av de dyraste krydda och används som aromämne i kakor, glass och andra rätter. P.g.a sitt smak och lukt, har vanilj också många icke-kulinariska användningsområden, till exempel parfymer.

10ml


Pris: 120.00 SEK
Art.nr: SPO11
Parijat parfymolja
Parijat är mycket doftande blommor som öppnar sig på natten och sprider sin doft i omgivningen med en intensivt söt blommig arom.

10ml


Pris: 116.00 SEK
Art.nr: SPO12
Parijat parfymolja
Radhe Shyam är en blandning av de parfymer som är framställda av blommor, kryddor och aromatiska hartser. Med sin rika blom-kryddig arom och sandelträ basolja erbjuder Radhe Shyam ett djupt sofistikerad doft.

10ml


Pris: 116.00 SEK
BACK TO TOP