Hud & Kropp > Hudvård för Män

Art.nr: SMF01
Himalaya Anti-finnar ansiktstvätt för män
Himalaya Anti-finnar ansiktstvätt för män är en tvålfri, naturlig beredning som hjälper till att bekämpa finnar. Antibakteriella och antiseptiska egenskaper av Neem och naturlig Salicylic extrakt effektivt bekämpar finnar. Himalaya ansiktstvätt speciellt utformad som hudvård får män.

Viktiga ingredienser:
Neem effektivt bekämpar hudinfektioner, utslag, finnar och mörka fläckar.
NATURLIG SALICYLSYRA extrakt hjälper att lösa upp tilltäppta porer, och förebygga hudskador orsakade av finnar.

50mlPris: 80.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SMF02
Himalaya Ansiktstvätt mot oljig hy för män
Himalaya ansiktstvätt mot oljig hy för män är en tvålfri, naturlig beredning som varsamt rengör ansikte och tar bort överflödig olja. Den är berikad med citron och indiska pilträ som hjälper mot oljig hud och orenheter.


Viktiga ingredienser:
INDISKA PILTRÄ bark extrakt är rik på polyfenoler, som kända för hudkonditionerande och skyddande egenskaper. Planten har också antimikrobiella och sammandragande egenskaper efteson den är rikt på tanniner. Indiska Pilträ har traditionellt använts för att påskynda sårläkning och behandling av hudsjukdomar.

CITRON SKAL extrakt är ett välkänt sammandragnings medel. Rikt på flavonoider, citron uppvisar enastående krympande och absorberande egenskaper, som tar bort överflödig olja. Den har också antimikrobiella och renande egenskaper.

50mlPris: 80.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SMF03
Himalaya Lakrits Ansiktstvätt för män
Himalaya Lakrits Ansiktstvätt för män är en tvålfri, naturlig beredning som varsamt rengör ansiktet. Det är en fin blandning av lakrits, alfalfa och Wood Apple trä som bidrar till hy förbättring och naturlig lyster.

Viktiga ingredienser:
LAKRITS innehåller glycyrrhetic syra och flavonoider som har lugnande och antioxiderande egenskaper. Applicerad lokalt, hjälper lakrits att lindra klåda, svullnad och förbättrar hudton.
ALFALFA är naturlig källa till vitaminer som hjälper till att bibehålla hudens hälsa. Örten har antioxidant fördelar och är en hudkonditionerande medlet.
WOOD APPLE SKAL pulver exfolierar skonsamt döda hudceller, vilket resulterar i ett milt, icke-kemisk, slipning.

50ml


Pris: 80.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP