Tatuering > Tillbehör > Överförings tillbehör

Allt inom överföringstillbehör

Tatuering stencilling är en del av tatuering procedur. Med ett rätt utrustning går processen enklare och med tillfredsställande precision. Allt från kvalitets överföringspapper till de smartaste stencil lösningar, har vi allt på Ashta för den perfekta överföringen. Vi har en rad av stencil transfer gel, stencilling utrustning som ljuslåda med LED-bakgrundsbelysning, hjälpsamma skin surfer pennor som är utformad speciellt för att rita på huden och hållare för de med ruggig yta för bättre grepp.

Ashta har ett utbud av petroleumjelly som används av många tatueringskonstnärer för att torka bort bläcket utan att använda tvål som annars skulle ta bort stencilen. Långvariga stenciler som tillåter artister att göra långa sessioner utan att göra om stencilen är säkra att användas på alla hudtyper. Utforska vår sortiment av tatueringsöverföring till konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till prisvärda produkter för tatueringskonstnärer!


Art.nr: T-191
Papper för bild överföring
Termisk papper för bild överföring består av 4 delar:
1. Top vita lager som bild kommer att överföras till.
2. Andra lager kastas bort.
3. Tredje lagret är Karbonpapper (blå/lilla). Den lila beläggningen överförs till det övre vita arket.
4. Sista botten gula arket håller den ursprungliga bilden på plats när du använder en termisk kopieringsmaskin.
Om du vill göra stencil till hands kan du använda detta papper lika bra.
Standard Storlek: 21,6cm x 27,9cm
Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
1 sheet 4.00
1 box (100 sheets) 356.00
Art.nr: T-192
LED Ljus Box
Följa dina motiv när du gör stenciler lättare med den belysta arbetsytan. LED-ljus Box har lätt vikt och tar minimal rum på din studio.
Perfekt för resor.
LED lampor är mycket hållbara med låg energiförbrukning. LED-ljus ger en jämn belysning över hela arbetsytan utan att göra den varm.

Arbetsyta storlek: A4 (21 x 28 cm)


Pris: 880.00 SEK
Art.nr: T-193
Skin Surfer Pen
Tillverkades speciellt för att rita direkt på huden före tatuering. Använd med Skin Surfer Pennhållare för mer bekvämt grepp.

Tillgängliga färger: Svart, Röd, Blå

1stk/box
Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
Black 4.00
Purple 4.00
Art.nr: T-194
Skin Surfer Pennhållare
Pennhållare speciellt utformat för att enkelt använda med Skin Surfer Penna. Krusade yta för bättre grepp. Perfekt storlek för att hålla det bekvämt när du ritar på huden innan tatuering.
Skin Surfer Penna säljs separat.
Längd: 10,5 cm
Diameter på det bredaste stället: 1,3 cm
Färg: Svart

1stk/box


Pris: 48.00 SEK
Art.nr: T-195
Pure Petroleum Jelly
Pure Petroleum Jelly
används av många tatuerare under Outlines arbete för att hjälpa till att torka bort färg utan att använda tvål som kan tvätta bort stencilen. Kan användas även under tatuerings processen för att hålla färgen "tillsammans"-som underlättar tatueringen.

100mlPris: 28.00 SEK
BACK TO TOP