Hud & Kropp > Ansikte >  Rengöring / Toner

Vårda huden på rätt sätt med ansiktsrengöring  och toner

Ibland ser det väldigt svårt att bekämpa hudproblem. Ibland dina bästa toner eller fuktkräm som ska kunna  hantera fet eller torr hud, dina pålitliga lotioner som skulle minimera överflödig olja på ansiktet fungerar inte alls!  Du har köpt produkter som är inte rätta för dig! Endast som kan hjälpa är att hitta det som passar just din hud. Här på Ashta har vi en rad av ansiktsrengöring  och toner.

Olika produkter innehåller olika ingredienser och därför bär på olika egenskaper, så välj klokt enligt din hud behov! Bläddra igenom den här kategorin för att få veta om olika typer av toner / rengöringsmedel som vi har i vårt lager för att tillgodose dina behov.

På Ashta strävar vi efter att leverera högkvalitativa produkter till rimliga priser. Dessa produkter kommer från välkända varumärken och har verkligen förmågan att uppfylla dina förväntningar.


Art.nr: SCT01
Citrus Rengörings mjölk
FOR NORMAL TO DRY SKIN
För normal till torr hud

En mild ansiktsrengöring innehåller värdefulla örtextrakter som rengör huden på djupet och bidrar till att uppnå en klar matt hud. Det håller hy ren & jämn tonad.

Aktiva ingredienser:
Citron ext., Mandelolja , solrosolja .

200mlPris: 186.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SCT02
Ros Hud Toner
Den innehåller ren ros extrakt tillsammans med speciella örter som hjälper till att öka hudens förmåga att behålla fukt, minskar förstorade porer,bevarar huden ren och klar.

Aktiva ingredienser: Rose kronblad, Sage, Citrongräs, kamomill.

200ml


Pris: 176.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SCT03
Cucumber Skin Toner
Den fräschar upp och toner huden utan avdrivning av naturliga oljor. Lugnar irritation, ökar hudens förmåga att behålla fukt, tar bort överflödig olja och hjälper till att minimera förstorade porer. Lämnar huden ren och klar.

Aktiva ingredienser:
Gurkextrakt, Sage, Aloe Vera, KamomillPris: 176.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SCT04
MOON Sandalwood cleansing Milk
A light cleanser especially developed for oily skin. It deep cleanses pores and controls sebum build-up preventing acne, rashes and pimples.

Directions : Apply in circular motion on face and neck, leave on for a few minutes and wipe off gently with cotton.

For Normal Skin

75ml


Pris: 116.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP