Hud & Kropp > Ansikte > Skin Renewal / Behandling

Hudförnyelse behandlingsprodukter för din hud

Håll din hud smidig hälsosam och välnärd med ett brett utbud av hudbehandlingsprodukter tillgängliga på Ashta. För att hålla huden naturligt glödande och välbehandlat, erbjuder vi ett antal hudförnyelseprodukter för olika behov. Gurkmeja kräm, Tea Tree gel mot hudfläckar, rynklyftkräm, pärl ansiktskräm, anti-akne kräm och liknande produkter. Gurkmeja kräm ger bra behandling mot akne, finnar, fläckar och andra frekventa hudinfektioner. Gel mot fläckar har också ett antal bra effekter och antiseptiska egenskaper. Det hjälper till att minska fläckar och porer som blockeras av  bakterier och påverkar hudkvalite. Du kan hjälpa din hud att förbättra hudtonen och påskynda cellförnyelseprocessen med rynklyftkräm som hjälper till att minimera fina linjer, rynkor och förbättra hudens elasticitet.De flesta av dessa produkter som erbjuds här är formulerade av naturliga ingredienser, vilket är en klassisk blandning av örter och botaniska extrakter. Dessa hudförnyelse behandlingsprodukter hjälper till att förbättra huden, minska utseende på missfärgning från föroreningar. Vi föreslår att du provar vårt sortiment av dessa naturliga hudförnyelseprodukter och ser själv skillnaden som det medför.


Art.nr: STR09
Turmeric (gurkmeja) kräm
Vicco Turmeric Cream är ovärderlig i läkning av akne, , finnar, fläckar och andra frekventa hudinfektioner.

Gurkmeja har en rad egenskaper som en kosmetisk ansiktsbehandling och även vid behandling av hudskador, eftersom det har antiseptiska egenskaper. Vicco Turmeric Skin Cream skyddar huden mot solens ultravioletta strålar och motverkar hudpigmenteringen.

Läs mer: https://www.diabeticpick.com/blog/benefits-of-vicco-turmeric-cream/


Pris: 86.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: STR08
Tea Tree gel mot hudfläckar
Formler Tea Tree Oil härstammar från Australien- ett naturligt antibakteriellt medel som tros ha ett antal fördelaktiga effekter och antiseptiska egenskaper.

Minskar fläckar och porer som blockeras av bakterier. Den klara gelén är formulerad med lugnande Witch Hazel, uppfriskande Menthol och Pepparmint.

30ml


Pris: 48.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT01
Rynkor Lift kräm
Ayurvedisk kräm.
Jovees ayurvedisk anti-aging formulering innehåller Mandel, Ginseng, Honung, E-vitamin och andra kraftfulla örtextrakter som bidrar till att påskynda cellförnyelse, minimera uppkomsten av fina linjer, rynkor och förbättra hudens ton. Det bidrar också till att förbättra hudens elasticitet för att ge ett mjukt, klart och yngre utseende.

Aktiva ingredienser: Mandelolja , Ginseng ext, Olivolja, Solrosolja, Kokosolja , Renat vatten qs.

60g


Pris: 116.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT02
Kräm mot pigmentfläckar
Ayurvedisk kräm
Detta ayurvediska formulering utvecklats vid användning av state –of-the-art tillverkningsprocesser som inte dämpar egenskaperna hos de ingredienserna som används i denna formuleringen. Dess naturliga fuktgivande egenskaper tillsammans med unik blandning av örter och botaniska extrakter hjälper till att förfina hudfärg, minimera pigment fläckar. Det hjälper också att förbättra hudens klarhet och minskar uppkomsten av missfärgningen.

Aktiva ingredienser:
Olivolja, Mandelolja , Saffran, Druv frö, Kokosolja .

60g


Pris: 128.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT03
Pearl Whitening ansiktskräm
Denna Pearl ansiktskräm bidrar till att minska produktionen av melanin, föryngrar hudceller och gör huden synligt ljusare och jämnt tonad

Aktiva ingredienser:
Pearl pulver, Mulberry, Lakrits, Mjölon, Aloe vera juice, Sandal extrakt, Rosenvatten , avokadoolja , jojobaolja och mandelolja .

60gPris: 228.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT04
Neem & Lång Peppar Anti-akne & finnar kräm
Ayurvedisk kräm.
Det är resultatet av en omfattande forskning baserad på naturoterapi få att hjälpa till att kontrollera och bota akne. Krämen innehåller värdefulla örtextrakter mot akne och förhindrar dess framtida uppkomsten, bidrar till att uppnå en klar och jämn hy.

Aktiva ingredienser:
Neem olja, långpeppar , Tea trä, rött sandelträ, kryddnejlika olja.

60gPris: 128.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT05
Himalaya ANTI-WRINKLE CREAM
Himalaya Herbals antirynkkräm är en perfekt lösning för yngre hud. Krämen djupt tränger in i huden och ebjuder tre viktiga fördelar för att hålla bekymmersrynkor borta:

-Reduserar fina linjer och rynkor
-Fuktar huden
-Hjälper att minska åldersfläckar

Nyckelingredienser :
ALOE VERA, känd för sina läkande egenskaper, är rik på polysackarider och näringsämnen som uppvisar antibakteriell och svampdödande verkan. Dess återfuktande , mjukgörande och intensiv fuktgivande egenskaper ger näring åt huden och håller den mjuk och smidig hela dagen.

DRUVA är rik på AHA (Alpha Hydroxy Syror) som minskar rynkor och fina linjer.

Antirynkkräm är dermatologiskt testad, icke-komedogent, utan mineraloljor och parabener och allergivänlig .

50g


Pris: 200.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT06
CLEAR COMPLEXION WHITENING dagkräm
Himalaya dagkräm ger en strålande en skimrande lyster och ljusare hudfärg. Lätt och icke-oljig, berikad med unika örtextrakt och CINNABLO för att erbjuda tre effektiva åtgårder:
-Fuktar hud
-Ljusar upp hudton
-Rensar hy

Den banbrytande vätbaserade solskydds CINNABLO erbjuder UV-skydd och förhindrar att huden mörknar.

Nyckelingredienser :
LAKTRIS hjälper till att ljusa upp huden och bleka mörka fläckar och område, genom inhibering av melanin syntes.

WHITE DAMMAR är en rik källa av flavonoider och fenoler som visar att vara en kraftful antioxidant. Den bidrar till minskning av mild pigmentering och fläckar, vilket resulterar i en jämn hudton.

Klar hy Whitening Day Cream är dermatologiskt testad, icke-komedogent, utan mineraloljor och parabener och allergivänlig .

50g


Pris: 200.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SRT07
GLOW Anti-åldrande kräm
En lyxig fuktighetskräm som ger maximal näring och glöd till huden. Effektivt jämnar hals linjer och överläppen .

For normal hud: rengör huden med rengöring före applicering. För torr hud krämen kan appliceras direkt.

75ml


Pris: 172.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP