Hud & Kropp > Ansikte > Ansiktstvätt

Ansiktsvätt som inte skadar din hud

Mening med ansiktstvätt är att avlägsna smuts och smink utan att skada din hud. Den typ av ansiktstvätt du köper ska matcha din hudtyp. Att välja ett rätt ansiktsvätt enligt din hudtyp är mycket viktigt. Behovet av torr hud skiljer sig från den oljiga huden. Genom att hålla det i åtanke erbjuder vi olika ansiktstvätt som passar olika hudtyper, föryngrar och ljusar din hud, vilket ger en naturlig och hälsosam glöd. Några av de är berikade med saffran, vilket är antiinflammatoriskt och lugnar huden; granatäpplen ger näring, gurka lugnar, mint kyler din hud och så vidare.

Att välja ett rätt ansiktsvask är en krävande uppgift, men vi lösar detta problem när vi valjer att ha det bästa på vår lista som passar allas budget. Bläddra igenom vår hemsida för att få veta mer om olika ansiktsrelaterade produkter!


Art.nr: SFW13
TEA TREE EXFOLIATING FACIAL WASH
Ansiktsrengöring med teträolja.
Djuprengör och fuktar huden utan att torka.
Lämplig för alla hudtyper.

150ml


Pris: 48.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW01
Himalaya Rengjörande Ansiktstvätt
Speciellt framtagen för att ge dig tydlig, problemfri hud. En tvålfri, daglig ansiktstvätt gele rengör huden genom att ta bort överflödig olja och orenheter utan övertorkning. Neem, känd för sin renande och antibakteriella egenskaper, dödar problemframkallande bakterier. Kombinerat med gurkmeja, hjälper det att kontrollera akne och finnar.Lämnar huden mjuk, fräsch och problemfritt .

Huvudingredienser: Neem, gurkmeja

Instruktioner:
Fukta ansiktet och massage överallt , undvika känsligt området runt ögonen. Tvätta och torka. För bästa resultat, använda Rengjörande Neem Scrub och Rengjörande Neem Mask.

Förpackningsstorlek : 50 ml


Pris: 56.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW02
Himalaya Aprikos Ansiktstvätt
Himalaya Djup rengjörande Aprikos Ansiktstvätt skonsamt avlägsnar döda hudceller och täpta porer, avslöjar mjukare och slätare hud. Det eliminerar pormaskar och förhindrar från återkommande akne.

Berikad med godhet av Röda Linser, Aprikos, Citron och Honung. Lämnar huden djupt rensad och återfuktad.

Viktiga ingredienser:

Röda linser berikar med proteiner, förbättrar hy och ger huden en helt naturlig lyster.

Aprikos granulat exfolierar skonsamt döda hudceller, förar tillbaka hudens naturliga lyster.

Neem är ett utmärkt hudvård ingrediens känd för sina antibakteriella egenskaper. Förbättrar allmänt hudens hälsa och immunitet, bekämpar bakteriella infektioner såsom akne, bölder och sår.

Aloe Vera känd för sina flera läkande egenskaper, är rik på enzymer, polysackarider och näringsämnen som uppvisar antibakteriell och svampdödande effektr. Aloe Vera hjälper huden behålla sin naturlig fuktighet.

50ml


Pris: 56.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW03
Himalaya Saffran Ansiktstvätt
Himalaya fairness Saffran Ansiktstvätt är en tvålfri, formulering som ljusar och föryngrar huden, ger en frisk, naturlig lyster. Berikad med Saffran. Förbättrar huden, ger ansikte en ljusare och klarare ton. Granatäpple ger näring, Mint svalnar och gurka lugnar huden och lämnar den fräsch.

Viktiga ingredienser:
GURKA är ett utmärkt toner eftersom det omedelbart drar in öppnade porer. De rikliga antioxidanter som finns i Gurka föryngrar huden och lämnar den mjuk och smidig.

GRANATÄPPLE är en rik källa till polyfenoler. Kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler som genereras av miljön. Granatäpple mjukar, fuktar och ger näring åt huden.

MINT är en antiseptisk och ett utmärkt hudrengöringsmedel. Det lugnar huden, botar infektioner och lindrar klåda. Det är också en effektiv behandling för finnar och kan användas för behandling av insektsbett .

SAFFRAN är en lyxig ört som har använts i hudvård i århundraden för att få en ljusare hy. Den antibakteriella egenskapen hos Saffran dödar bakterier, hjälper till att behandla infektioner.

50ml


Pris: 60.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW04
Himalaya Oil Clear Lemon Ansiktstvätt
Himalayas Oljefree Citron Ansiktstvätt är en tvålfri, örtberedning som försiktigt rengör ansiktet och tar bort överflödig olja. Blandat med citron, astringent, kylmedel och honung, som har naturliga, djupa rengöringsegenskaper, ansiktstvätt lämnar huden ren utan att göra den torr och sträckt.

Viktiga ingredienser:
CITRON har en övergripande lugnande och sammandragande effekt lyser upp och mjukar din hud. Det hjälper också att bleka fräknar, åldersfläckar och eliminera pormaskar. Citron tar bort smuts och gör huden smidig.

HONUNG är mycket välgörande för huden eftersom det lockar vatten för att upprätthålla fukt och ge näring till huden. Det är också ett naturligt antiseptiskt medel eftersom det innehåller antimikrobiella medel som dödar bakterier.

50ml


Pris: 56.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW05
Himalaya Fuktgivande Aloe Vera Ansiktstvätt
Himalayas fuktgivande Aloe Vera ansiktstvätt är en tvålfri formulering som fyller förlorad fukt från din hud efter varje tvätt. Berikat med Gurka som kyler och lugnar medan Aloe Vera toner och mjukar din hud. Fuktighetsgivande Aloe Vera ansiktstvätt kombinerar naturliga ingredienser för att rengöra huden, vilket gör att den känns frisk och glödande.

Viktiga ingredienser:
GURKA är ett utmärkt toner som omedelbart stänger öppna porer. De rikliga antioxidanterna i gurka föryngrar huden och gör den mjuk och slät.

ALOE VERA, känd för sina många helande egenskaper, är rikt på enzymer, polysackarider och näringsämnen som uppvisar antibakteriell och svampdödande effekt. Dess mjukgörande intensiv fuktgivande egenskaper ger näring åt huden.

50ml


Pris: 56.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW06
Naturligt Neem Ansiktstvätt
Denna ansiktstvätt har ingredienser härrörande från naturliga källor. Med sina terapeutiska egenskaper bidrar de till att bekämpa finnar, fläckar och förhindra att nya ska bildas. Ansiktstvätt också tar bart orenheter, ytceller och förbättrar hudfärgen.

Aktiva ingredienser:
Neem ext., Citron ext., Te trä ext. & Rosemaryolja.

120mlPris: 120.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW07
Jordgubb ansiktstvätt
Vetenskapligt framtagen ansiktstvätt innehåller värdefulla botaniska extrakter och speciella granuler som bidrar till en mjuk, silkeslen och glödande hy.

Aktiva ingredienser:
Jordgubbs ext., Jojoba ext., Olive

50ml


Pris: 60.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW08
Te Träd Oljekontroll ansiktstvätt
Denna oljekontrolls ansiktsvätt är för oljig och känslig hud. Det djupt rengör huden, tar bort överflödig olja och hjälper till att kontrollera akne och finnar.

Aktiva ingredienser:
Te Träd Ext., Citron Ext., Vitamin E, Oliv.Pris: 112.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW09
Papaya ansiktstvätt

Det innehåller värdefulla växtbaserade extrakter som rengör huden djupt och hjälper till att uppnå en klar matt hud. Det håller huden ren och jämn tonad.

Aktiva ingredienser:
Papaya frukt enzym, Blåbärsfrö frukt extrakt, Druvblad extrakt, Tranbär frukt extrakt, Vattenmelon frukt extrakt.


120ml


Pris: 112.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW10
De-Tan-ansiktstvätt
Denna ansiktsvtvätten produceras med hjälp av vetenskap och säkerställer att varje ingredient ssom används inte förlorar sina egenskaper under tillverknings processen. Ett utmärkt recept som låter att ta bort garvning och mörka fläckar på grund av olika miljöfaktorer. Det bidrar till att förbättra hudens klarhet, gör huden mjuk, jämn och synligt ljusare.

Aktiva ingredienser:
Aloe Vera-extrakt, Grönt Te blad Extrakt, Körsbär Frukt Extrakt, Extrakt, Morot Extrakt, Björnbär Extrakt.

120ml


Pris: 112.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW11
Kaya Kalp Neem Ansikstvätt
Berikat med Neem som välkänt för dess antibakteriella egenskaper och har använts för behandling av alla slags hudproblem i tusen år anses vara lika eller till och med bättre än Aloe i dess helande egenskaper.

100ml


Pris: 92.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: SFW12
Pearl Whitening Ansiktstvätt
Denna ansiktstvätt effektivt avlägsnar orenheter, hjälper till att ljusa upp missfärgningar och bibehåla ljus hud.

Aktiva ingredienser:
Pärlpulver, björnbärs extrakt., lakritsyr extrakt., sojaprotein extrakt.

60ml


Pris: 160.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP